Ostoskori (0 tuotetta)
Yhteensä: €0.00
Ostoskorisi on tyhjä!
Purkitusvälineet
Purkinsulkija pikakiinnitysmalliPurkinsulkija pikakiinnitysmalli + LisävarustepakettiTäydellinen aloituspaketti 1 purkinsuljentaanPeruspaketti purkinsuljentaanSovitusadapteri kulmavaihteella
Säilykepurkit
Säilykepurkkien tuote-etiketitSäilykepurkit 200g kannella, 160 kpl (vedetty malli, ISO-standardi)
Painekattila
Painekeitin
Varaosat
Kehrärullat no: 1 ja no: 2
Vakuumikoneet
Finnvacum Pro
Lihamyllyt
Leonardi MR972LM12
Puukot
Puukko, kotimainen

KATSO PURKINSULKIJAN KÄYTTÖOPASVIDEO


KATSO ERÄTAPION MAINOSVIDEO


Toimituskulut 

Alle 8,5 kg 9 €.
8,5-35 kg 18,00 € Kotimaa.

Ulkomaat (Norja, Viro)
Alle 15kg 40.90€
15-30kg 59,50€

Purkinsulkija 6,8 kg
Painekattila 4,8 kg
Adapteri + kulmavaihde 0,7 kg
Peruspaketti 13,8 kg
Täydellinen aloituspaketti 1 ja 2 20 kg
Vakuumilaite Tecla TCL 330 7,0 kg
Lihamylly Leonardi MR972LM12 10,7 kg

Säilykepurkkitoimitukset:
pakkaus/toimituskulut 9,00 € / 18,00 €


Tilaukset myös puhelimitse:
p. 040 585 8133



Tietosuojaseloste.

Erätapio Oy:n tietosuojaseloste

 

1. Rekisterinpitäjä 

Erätapio Oy
y-tunnus: 2362300-8
Sipolankuja 2A
91900 Liminka

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa 

Erätapio Oy
Tapio Viitamaa 
Sipolankuja 2A 
91900 Liminka
info@eratapio.fi
040 585 8133 

 

2. Rekisteröidyt  

Erätapio Oy:n asiakkaat.

 

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus 

Rekisterin pitämisen peruste: 

  • Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella  

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat:  

  • asiakassuhteen hoitaminen 
  • palveluistamme kertominen 

 

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot 

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot: 

  • nimi 
  • osoite 
  • sähköposti 
  • puhelinnumero 

Asiakastiedot 

  • tiedot ostetuista tuotteista / palveluista 

 

5. Rekisteröidyn oikeudet 

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen Erätapio Oy, Sipolankuja 2A 91900 Liminka.

Tarkastusoikeus 
Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.  

Oikeus tietojen oikaisemiseen
Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus 
Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.  

Suoramarkkinointikielto 
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin. 

Poisto-oikeus 
Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.  

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen
Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle 
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua. 

Valitusoikeus 
Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä. 

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:  www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet 

Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti:

  • asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä 
  • asiakkaalta itseltään verkkokaupasta tehdyn tilauksen kautta

 

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset 

Tietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksiin Erätapio Oy:n ulkopuolelle.  

 

8. Käsittelyn kesto 

  • Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa
  • Kirjanpitolain mukaan tilauksien tietoja säilytetään 10 vuoden ajan 

 

9. Henkilötietojen käsittelijät 

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti. 

 

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle 

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.  

 

11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi 

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin. 

 

12. Tietojen suojaus

Verkkokaupassa käytetään palvelimen ja asiakkaan selaimen välillä SSL-salattua yhteyttä. Tietokoneet, joilla tilauksia käsitellään on suojattu virustorjuntaohjelmalla ja palomuurilla. Mahdolliset paperiversiot henkilötiedoista säilytetään lukitussa paikassa.


KATSO PURKINSULKIJAN KÄYTTÖOPASVIDEO


KATSO ERÄTAPION MAINOSVIDEO


Toimituskulut 

Alle 8,5 kg 9 €.
8,5-35 kg 18,00 € Kotimaa.

Ulkomaat (Norja, Viro)
Alle 15kg 40.90€
15-30kg 59,50€

Purkinsulkija 6,8 kg
Painekattila 4,8 kg
Adapteri + kulmavaihde 0,7 kg
Peruspaketti 13,8 kg
Täydellinen aloituspaketti 1 ja 2 20 kg
Vakuumilaite Tecla TCL 330 7,0 kg
Lihamylly Leonardi MR972LM12 10,7 kg

Säilykepurkkitoimitukset:
pakkaus/toimituskulut 9,00 € / 18,00 €


Tilaukset myös puhelimitse:
p. 040 585 8133



Tietosuojaseloste.

Erätapio Oy  info@eratapio.fi  y-tunnus 2362300-8